Nieuws

inspectiebezoek

13 april 2018

Afgelopen woensdag heeft de Bongerd bezoek gehad van de onderwijs inspectie. Iedereen binnen de school heeft zich heel goed voorbereid op dit inspectiebezoek, ook de leerlingen. Onderdeel van de voorbereidingen was het maken van een film over De Bongerd. Deze film zal op de volgende ouderavond getoond worden aan alle ouders. Uiteraard waren we allemaal een beetje gespannen en ook trots op onze prachtige school. 

Na een intensieve dag waarin de inspecteurs lessen hebben bezocht en heel veel gesprekken hebben gevoerd kwamen ze met een conclusie. We zijn heel erg blij te kunnen melden dat de onderwijs inspecteurs ons hebben beoordeeld met een ruime voldoende. We zijn onderweg naar een goed beoordeling. Ons didactisch handelen, het pedagogisch klimaat en de samenwerking met ouders en ketenpartners zijn beoordeeld met een goed. Ook hebben we goede tips en advies gekregen op de onderdelen die we nog kunnen verbeteren.  

We hebben de leerlingen getrakteerd op een ijsje om dit goede nieuws te vieren!

Graag wil ik iedereen bedanken voor de goede voorbereidingen. Als directeur ben ik heel erg trots op de kinderen, ouders en het team van deze prachtige school.